Sivut

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Harlow&co ostoksia

Tein tilauksen Harlow&colle synttärilahjaks itelleni:D Mukaan lähti lakkoja 100 Kanadan dollarin edestä ilmasten postien takia. En osta kynsilakkoja yleensä useita kerralla, mutta nyt laitoin sitten kymmenen edestä:D

Ekana mukaan lähti KBShimmerin Snow much fun, joka oli out of stock kun meinasin tilata ekan kerran. Odotin sitten kärsivällisesti pari viikkoa ja näitä tuli lisää:) Snow much fun on viime vuoden joulukokoelmasta ja oli sillonkin jo tosi haluttua tavaraa.
 Snow much funissa on singles pohjalla ainakin valkoisia lumihiutaleita, valkoisia palloja, pientä holohitulaa ja eri kokoisia hexejä.

 Seuraavana KBShimmerinä on Peak my interest. Tän löysin itseasiassa niin, että googlasin jotain saman kokoelman toista lakkaa ja törmäsin tän swatchiin blogissa, jossa oli se toinen lakka swatchattuna. Mukaan lähtikin tämä eikä alunperin etsimäni lakka:)
 Peak my interestissä on valkoisia ja sinisiä kolmioita ja valkoisia ja sinisiä eri kokoisia hexejä.
 Models ownin Mirrorballsit oli oikeestaan syy miks lähin tilaan lakkoja Harlowlta. Oon kuullu, että nää haisis karseelta, mutta ei mun mielestä swatchatessa löyhkänny normaalia enempää. Nää kaikki Mirrorit oli vajaita pulloja, mutta nää on varmaan sellasia itestään haihtuvia yksilöitä:D
 Boogie nightsissa on kultaisia ja vaalean violetteja eri muotoisia lastuja, sinisiä hexejä ja pinkkejä pienempiä hexejä.
 Tää tai Freak out! on mun lemppari Mirror balleista:) Vihree ja sininen vaan on mun lempparivärejä ja ne iskee aina!
 Dancing queenissa on kultaisia, vihreitä ja tummansinisiä hexejä, vaalean sinisiä lastuja.
 Hot stuffsissa glitter oli valunu pohjaa kohti ja lakan yläosa oli glitteritöntä. Sekottamalla pääsee varmaan tästä ongelmasta eroon.
 Hot stuffsissa on pieniä punasia hexejä, hologrammi neliöitä ja vaaleenpunasia lastuja.
 Jätin Mirror ballseista yhen tilaamatta ja se oli Disco inferno. Sen värit on vaan semmoset etten niistä kovinkaan tykkää enkä siihen mätsääviä lakkoja kovinkaan omista. Freak out! sen sijaan on ihan mun värinen:)
 Freak out!issa on vaaleensinisiä tikkuja, pinkkejä pieniä hexejä ja tummansinisiä isoja hexejä.
 Loput neljä lakkaa tilasin ihan leimausmielessä. Oon lukenu muutamista blogeista, että Models ownin uudet chrome lakat sopii hyvin leimaukseen joten tilasin sitten kultasen ja hopean, koska sen värisiä lakkoja ei leimaukseen multa löydy. Swatchasin nää ja siveltimen jäljet jää helposti näkyviin, mutta nää peitti yhellä kerroksessa eli aika hyviä varmasti leimaukseen:) Hopeinen on Chrome silver ja kultanen Chrome gold.
Oon lukenu myöskin, että Rican Blackout ja Whiteout on kelpo lakkoja leimaukseen ja multa ei löydy valkosta ja mustaa leimauslakkaa ennestään joten otin nää sitten kans:) Toivottavasti nää toimii, koska en jaksa muita metsästää:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti