Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2015

#ablecs15: Turquoise

 Tän haasteen kohalla tuli vähän ongelmaa, koska aloin vähän liian kriittisesti kattella lakkojani ja tulin tulokseen ettei näistä mikään oo oikein turkoosi:D Lopulta päädyin Kikon Mint Milkiin, koska luovutin ja pidin tätä lähinnä turkoosia olevana. Kynnen katkeaminen avitti koristelun kanssa, sillä halusin leimata, mutta pitkiin kynsiin MoYoun laatan kuvat ovat liian pieniä:( Olis pitäny ottaa se xl-laatta.... Kokeilin leimaukseen vanhaa Seppälästä ostettua lakkaa ja ihan hyvin se leimas, mutta en osaa leimausta vielä kovin hyvin, joten kuvat eivät nousseet kokonaisena. Tilasin itelleni synttärilahjan Harlow&co:lta ja sieltä on tulossa Models ownin chrome kokoelmasta kultanen ja hopea leimaustarkoituksiin ja muita ihanuuksia:) Jos sitten paketin tullessa leimais uudelleen.
Mulla ei vieläkään oo mitään ajatusta viikon toiseen teemaan eli urheilujoukkueen kannatukseen. Ehkä jätän sen vaan väliin...?
 Käytin näissä:
Kiko - 389
Classics - Metallic 11
+valkoiset helmenpuolikkaat
+MoYou Bridal 06

2 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet! :)
    Mulla on vähän sama homma tuon turkoosin haasteen kanssa! Ei mulla ole turkoosia lakkaa! :D no yhden löysin, joka saattais olla ehkä turkoosi jos oikein sillä silmällä katsoo, joten sillä mennään.
    Nuo Models Ownin kromilakat on aivan ihania! Sain omani edellispäivänä ja eilen oli pakko lätätä kaikkia kynsille: http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/03/leimailua-kromilakoilla-ja-se-ihan.html

    ja mä ajattelin myös jättää tuon urheiluhaasteen väliin. Tai en mä muutenkaan ole nyt kevään haasteista tehnyt kuin yhden per viikko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:)
      Toi urheiluteema on kyllä vaikee, kun ei urheilusta oo kiinnostunu:D

      Poista